4 rum och Kök.

11-1001

Fantastisk 4: a med mycket hög standard. Social planlösning, utgång till generös terrass, tre bra sovrum varav ett med fransk balkong.

Pris:
11 900 000 kr
Rum:
4 rum
Avgift:
7 714 kr/mån
Boyta:
124 m2
Våning:
0 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Fyra med social planlösning och stor terrass!

På Östermalm intill Kungliga Musikhögskolan finner vi exklusiva nyproducerade Melodislingan. Lägenheten är mycket väldisponerad, vardagsrum med utgång till generös terrass, rymligt kök med matplats för stora sällskap från SieMatic i utförande Sterling Grey, Sterling/Blanco Maple bänkskiva och stänkskydd, vitvaror från Miele. Tre bra sovrum varav ett master bedroom med fransk balkong och anslutning till stilrent badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare från Miele. I lägenheten finns också gott om plats för klädförvaring samt gäst-wc med dusch. Till medlemmarnas förfogande finns en gemensam lounge om ca 600 kvm med gym, gästlägenheter, sociala ytor och service. Loungen är bemannad och ingår i avgiften. Garage finns i fastigheten.

Se Sveakvarteren växa fram

600 kvm bemannad lounge – för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads lounge på ca 600 kvm. Svea Serenad är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.
Läs mer här

Om våningarna

Våningarna i Svea Serenad (1-6 rok) är omsorgsfullt planerade för att passa ett modernt stadsliv. Tack vare de stora fönstren och balkongerna får du ett maximalt ljusinsläpp och generös utsikt. Utblickarna över den moderna Musikhögskolan och Stadions vackra båge är en attraktiv mix av historia och nutid. Våningarna är designade för att kunna skapa ett tidlöst och vackert hem.
Läs mer om projektet och våningarna i vår försäljningsbroschyr.

Inredningskoncept och tillval

Vi tycker att de finaste materialen skall ingå redan från början, därför har vi noga valt ut kvalitativa kök från SieMatic, bänkskivor från Silestone och vitvaror från Miele till din nya bostad. Kvaliteter såsom dold rördragning, golvvärme och slätmålade tak och väggar gör att du får väldigt goda förutsättningar att möblera precis som du vill ha det. En genomtänkt utvald sammansättning av material utan kompromisser.
Läs mer om våra inredningskoncept och tillval i vår val och inredningsbroschyr.