3 rum och kök.

11-1105

Välplanerad tre rum och kök med sociala utrymmen. Badrum med tvättmöjligheter. Rymlig balkong in mot gård.

Pris:
7 975 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
5 706 kr/mån
Boyta:
79 m2
Våning:
1 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Mycket välplanerad tre rum och kök med balkong in mot gård samt franska balkonger. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med trevlig köksö, två bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt rymligt badrum med plats för tvättdel.

Se Sveakvarteren växa fram

600 kvm bemannad lounge – för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads lounge på ca 600 kvm. Svea Serenad är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.
Läs mer här

Om våningarna

Våningarna i Svea Serenad (1-6 rok) är omsorgsfullt planerade för att passa ett modernt stadsliv. Tack vare de stora fönstren och balkongerna får du ett maximalt ljusinsläpp och generös utsikt. Utblickarna över den moderna Musikhögskolan och Stadions vackra båge är en attraktiv mix av historia och nutid. Våningarna är designade för att kunna skapa ett tidlöst och vackert hem.
Läs mer om projektet och våningarna i vår försäljningsbroschyr.

Inredningskoncept och tillval

Vi tycker att de finaste materialen skall ingå redan från början, därför har vi noga valt ut kvalitativa kök från SieMatic, bänkskivor från Silestone och vitvaror från Miele till din nya bostad. Kvaliteter såsom dold rördragning, golvvärme och slätmålade tak och väggar gör att du får väldigt goda förutsättningar att möblera precis som du vill ha det. En genomtänkt utvald sammansättning av material utan kompromisser.
Läs mer om våra inredningskoncept och tillval i vår val och inredningsbroschyr.