En del av: Sveakvarteren

Svea Symfoni

Östermalm

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Säljstartat
 • Välj inredning

  Byggstart
  Januari 2017
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  2019

Drömmen om en modern och tidlös Östermalmsvåning

Svea Symfoni erbjuder bekvämligheter såsom hiss direkt ner i garaget och en bemannad lounge om 600 kvm med service, gym, övernattningslägenheter och lokaler för fest och möten.

Varmt välkommen på öppet hus lördag 20 oktober

Lördagen den 20:e oktober öppnar vi för första gången upp grindarna till Stockholm innerstads mest spännande nybyggnadsprojekt - Sveakvarteren. Här växer Svea Symfoni och Svea Serenad fram, som tillsammans erbjuder 232 st nya hem, med planerad inflyttning från sommaren/hösten 2019. Bjud gärna med vänner och bekanta som ni skulle vilja få som era grannar - än finns det våningar till försäljning!

Alla som bor i Sveakvarteren får tillgång till en bemannad ca 600 kvm stora lounge - ett unikt koncept som erbjuder de boende sällskapsrum, övernattningslägenheter, gym, mötesrum m.m. Missa inte chansen att besöka platsen, uppleva delar av loungen och tjuvkika på utvalda våningar. Barnen kan höstpyssla, gå en tipspromenad eller tävla om ett godishus (det är ju trots allt lördag!) och från vår Food Truck serveras en värmande höstsoppa!

Brunnberg & Forshed Arkitekter, Selvaag Bolig (ansvariga för loungen), mäklarna och vi på Veidekke finns på plats för att svara på era frågor om projekten. Vi ser fram emot att träffa er!

PS Då vi befinner oss på en byggarbetsplats ber vi er att använda fotriktiga skor.

Tid: Lördag 20 oktober kl. 12.00 - 14.00

Plats: Grindarna mitt emot Löjtnantsgatan 8.

Kontakt: info@sveakvarteren.se 08-612 15 00.

Bostadsväljaren

I vår nya gemensamma bostadsväljare för etapperna Svea Symfoni och Svea Serenad kan du se bilder, planlösningar och priser på alla lägenheter som är till salu.

Fakta om projektet

Välkommen på visning hos Fastighetsbyrån, Sibyllegatan 28

Ansvarig mäklare

Caroline Lundin, Fastighetsbyrån Östermalm

caroline.lundin@fastighetsbyran.se073-4310107

Björn Strömberg, Fastighetsbyrån Östermalm

bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se073-331 01 05
Pris:
4 950 000 - 25 000 000 kr
Rum:
2 - 7 rum
Boyta:
44 - 203,5 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
103
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Säljstartat
Beräknad inflyttning:
2019

Se Sveakvarteren växa fram

Drönarfilm över Sveakvarteren

Svea Symfoni – arkitektur och läge

Svea Symfoni är den andra etappen i Sveakvarteren, utformad av arkitektfirman Brunnberg & Forshed. Tillsammans med Svea Fanfar och Svea Serenad bildar husen en hästskoformad byggnad som skapar en omfamning av Musikhögskolans nya spännande lokaler. Det första man möts av är den lugna, tidlösa fasaden med höga franska fönster vilket ger ljus och liv. I Svea Symfoni har stor omsorg lagts på den exteriöra kvaliteten, där materialen är noga utvalda för att bli vackrare med tiden. Portar och trappuppgångar har fått utsmyckningar som signalerar klassisk tidlöshet. Här bygger vi bostäder där historia och kultur möter alla urbana krav på smakfull design, hänförande arkitektur och unika detaljer. I Svea Symfoni bor du med närhet till stadens puls och bara några få minuter till Lill-Jansskogen. Här förverkligas det goda stadslivet i en modern och tidlös Östermalmsvåning med bekvämligheter såsom hiss direkt ner i garaget och en bemannad lounge med gym, övernattningslägenhet och lokal för fest och möten. Servicen som erbjuds i loungen förenklar vardagen och sätter guldkant på tillvaron. Välkommen till ett boende utöver det vanliga! I Svea Symfoni finner du allt från effektiva och genomtänkta 2:or till generösa och luftiga 6:or med utrymme för hela familjen. Kanske är det här ditt nya drömhem?

600 kvm bemannad lounge - för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Symfonis lounge på ca 600 kvm. Svea Symfoni är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.
Läs mer här
Veidekke Svea Symfoni