3 rum och Kök.

6-1204

Spatiös 3:a med matsal för dig som önskar väl tilltagna sällskapsutrymmen. Belägen i Brf Symfoni med 600 kvm lounge med service.

Pris:
9 995 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
6 588 kr/mån
Boyta:
99,5 m2
Våning:
2 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Söndag, 18 nov 12:00 - 13:00

Sibyllegatan 28
Välkommen på visning på Fastighetsbyråns kontor, Sibyllegatan 28
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Caroline Lundin, Fastighetsbyrån Östermalm

caroline.lundin@fastighetsbyran.se073-4310107

Björn Strömberg, Fastighetsbyrån Östermalm

bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se073-331 01 05

Trea med stilrena materialval, generösa sällskapsutrymmen och balkong

Spatiös 3:a med matsal för dig som önskar väl tilltagna sällskapsutrymmen för middagar, sociala aktiviteter eller lite extra rymd, rymlig balkong från vardagsrum. Köket är i utförande Agate Grey, Agate/Coral Clay bänkskiva och stänkskydd. Generöst sovrum och badrum med avlastningsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare samt separat duschrum. Brf Svea Symfoni består av 103 lägenheter och erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här finns en bemannad lounge om ca 600 kvm med service för de boende; här finns receptionist/värd, bibliotek, gym, mötes- och festlokaler. Föreningen har även tre gästlägenheter och garage i huset, där alla lgh över 80 kvm är garanterade en plats om så önskas.

Se Sveakvarteren växa fram

Drönarfilm över Sveakvarteren

Svea Symfoni – arkitektur och läge

Svea Symfoni är den andra etappen i Sveakvarteren, utformad av arkitektfirman Brunnberg & Forshed. Tillsammans med Svea Fanfar och Svea Serenad bildar husen en hästskoformad byggnad som skapar en omfamning av Musikhögskolans nya spännande lokaler. Det första man möts av är den lugna, tidlösa fasaden med höga franska fönster vilket ger ljus och liv. I Svea Symfoni har stor omsorg lagts på den exteriöra kvaliteten, där materialen är noga utvalda för att bli vackrare med tiden. Portar och trappuppgångar har fått utsmyckningar som signalerar klassisk tidlöshet. Här bygger vi bostäder där historia och kultur möter alla urbana krav på smakfull design, hänförande arkitektur och unika detaljer. I Svea Symfoni bor du med närhet till stadens puls och bara några få minuter till Lill-Jansskogen. Här förverkligas det goda stadslivet i en modern och tidlös Östermalmsvåning med bekvämligheter såsom hiss direkt ner i garaget och en bemannad lounge med gym, övernattningslägenhet och lokal för fest och möten. Servicen som erbjuds i loungen förenklar vardagen och sätter guldkant på tillvaron. Välkommen till ett boende utöver det vanliga! I Svea Symfoni finner du allt från effektiva och genomtänkta 2:or till generösa och luftiga 6:or med utrymme för hela familjen. Kanske är det här ditt nya drömhem?

600 kvm bemannad lounge - för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Symfonis lounge på ca 600 kvm. Svea Symfoni är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.
Läs mer här
Veidekke Svea Symfoni