Exklusiv fyraummare med garage och concierge service!

5-1305

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för dig med stort umgänge eller som vill ha rymd omkring dig. 2 Balkonger och lounge på 600 kvm.

Rum:
4 rum
Avgift:
7 623 kr/mån
Boyta:
119,5 kvm
Våning:
3 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Augusti 2019
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Exklusiv fyraummare med garage och concierge service!

INFLYTTNINGSKAMPANJ! Välkommen på Öppet hus i trapphus 5 och se inflyttningsklara lägenheter med tidsbegränsade erbjudanden Sönd 29 sept kl 11.00-12.30, Melodislingan 22, 115 51 Stockholm. Fyrarummare där varje yta är väl tilltagen med stora sällskapsytor i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Materialval är av högsta kvalitet och skapar ett elegant uttryck. Köket från SieMatic är i utförande Agate Grey, Agate/Coral Clay bänkskiva och stänkskydd, köket har även vinkyl. Vitvarvor från Miele. En rymlig balkong och stora fönsterpartier skapar en ljus och rymlig lägenhet. Tre härliga sovrum och två badrum ger gott om plats för hela familjen. Som förlängning av ditt hem har du tillgång till vår bemannade lounge, tre hotellrum, festvåning och garageplats som nås via hissen. Loungevärdinnan kan underlätta din vardag genom att hjälpa till med barnkalaset, städhjälp och bära in matkassar till köket. Värdinnan kan även ordna med till exempel kemtvätt, boka restauranger och bära in matkassar till köket. Välkommen till ett modernare Östermalmsliv.

Svea Symfoni – arkitektur och läge

Svea Symfoni är den andra etappen i Sveakvarteren, utformad av arkitektfirman Brunnberg & Forshed. Tillsammans med Svea Fanfar och Svea Serenad bildar husen en hästskoformad byggnad som skapar en omfamning av Musikhögskolans nya spännande lokaler. Det första man möts av är den lugna, tidlösa fasaden med höga franska fönster vilket ger ljus och liv. I Svea Symfoni har stor omsorg lagts på den exteriöra kvaliteten, där materialen är noga utvalda för att bli vackrare med tiden. Portar och trappuppgångar har fått utsmyckningar som signalerar klassisk tidlöshet. Här bygger vi bostäder där historia och kultur möter alla urbana krav på smakfull design, hänförande arkitektur och unika detaljer. I Svea Symfoni bor du med närhet till stadens puls och bara några få minuter till Lill-Jansskogen. Här förverkligas det goda stadslivet i en modern och tidlös Östermalmsvåning med bekvämligheter såsom hiss direkt ner i garaget och en bemannad lounge med gym, övernattningslägenhet och lokal för fest och möten. Servicen som erbjuds i loungen förenklar vardagen och sätter guldkant på tillvaron. Välkommen till ett boende utöver det vanliga! I Svea Symfoni finner du allt från effektiva och genomtänkta 2:or till generösa och luftiga 6:or med utrymme för hela familjen. Kanske är det här ditt nya drömhem?

600 kvm bemannad lounge - för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Symfonis lounge på ca 600 kvm. Svea Symfoni är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.

Läs mer här

Träffa Anna Palmbäck - värdinna i loungen

Ett bra värdskap i loungen är självklart väldigt viktigt och i den nya Pluss loungen kommer Anna Palmbäck att vara på plats för att ta hand om loungen och hjälpa dig som boende.

Läs intervjun här
Veidekke Svea Symfoni

Har du frågor?

Hör gärna av dig.