Exklusiv tvårummare med stor balkong och 600 kvm hemmakontor!

7-1204

2:a a där varje yta är planerad för ett socialt liv. Med en 600 kvm bemannad lounge som ett andra vardagsrum finns gott om plats för vänner och familj

Rum:
2 rum
Avgift:
3 884 kr/mån
Boyta:
44 kvm
Våning:
2 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
November 2019
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Exklusiv tvårummare med stor balkong och 600 kvm hemmakontor!

Tvårummare där varje yta är planerad för ett socialt liv med materialval av högsta kvalitet och design. En stor balkong har utsikt över den mysiga innergården. Materialval är av högsta kvalitet och skapar ett elegant uttryck med kök i utförande Agate Grey, Agate/Coral Clay bänkskiva och stänkskydd. Sovrummet är stort med plats för dubbelsäng och den platsbyggda skjutdörrsgarderoben har gott om förvaring. Som förlängning av dina 44 kvm har du tillgång till vår stora bemannade lounge som serverar nybryggt kaffe för dagarna du vill arbeta hemifrån i ditt andra vardagsrum, gym och tre bokningsbara hotellrum för vänner som vill stanna över natten. Inflyttning november 2019! Runt Kungliga Musikhögskolan bygger vi Sveakvarteren - exklusiva lägenheter på anrika Östermalm, på cykelavstånd från Stureplans butiker och restauranger. Här bor du nära Östermalms IP, Lill-Jansskogen med fem minuter till tunnelbanestation Stadion. Lägenheten är planerad för ett socialt liv med öppna ytor som ger plats för familj och vänner runt matbordet. Materialval är av högsta kvalitet och skapar ett elegant uttryck med kök i utförande Agate Grey, Agate/Coral Clay bänkskiva och stänkskydd. Den stora balkongen gör lägenheten ljus och är som gjord för ljumma sommarkvällar. Sovrummet har platsbyggd skjutdörrsgarderob med gott om förvaring. Alla medlemmar i föreningen har tillgång till den 600 kvm stora bemannade loungen, gästhotell och gym. Loungevärdinnan kan ordna med till exempel kemtvätt, städhjälp och boka bra restauranger. Välkommen till ett modernare Östermalmsliv.

Visningar

Söndag, 24 nov 11:00 - 11:45

Samling för alla kl 11.00. Visning i loungen och visningslägenheterna, Löjtnantsgatan 9B, 115 50 Stockholm
Samling för alla kl 11.00. Visning i loungen och visningslägenheterna, Löjtnantsgatan 9B, 115 50 Stockholm
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Caroline Lundin, Fastighetsbyrån Östermalm

caroline.lundin@fastighetsbyran.se073-4310107

Björn Strömberg, Fastighetsbyrån Östermalm

bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se073-331 01 05

Söndag, 24 nov 11:00 - 11:45

Samling för alla kl 11.00. Visning i loungen och visningslägenheterna, Löjtnantsgatan 9B, 115 50 Stockholm
Samling för alla kl 11.00. Visning i loungen och visningslägenheterna, Löjtnantsgatan 9B, 115 50 Stockholm
Lägg i kalendern

Svea Symfoni – arkitektur och läge

Svea Symfoni är den andra etappen i Sveakvarteren, utformad av arkitektfirman Brunnberg & Forshed. Tillsammans med Svea Fanfar och Svea Serenad bildar husen en hästskoformad byggnad som skapar en omfamning av Musikhögskolans nya spännande lokaler. Det första man möts av är den lugna, tidlösa fasaden med höga franska fönster vilket ger ljus och liv. I Svea Symfoni har stor omsorg lagts på den exteriöra kvaliteten, där materialen är noga utvalda för att bli vackrare med tiden. Portar och trappuppgångar har fått utsmyckningar som signalerar klassisk tidlöshet. Här bygger vi bostäder där historia och kultur möter alla urbana krav på smakfull design, hänförande arkitektur och unika detaljer. I Svea Symfoni bor du med närhet till stadens puls och bara några få minuter till Lill-Jansskogen. Här förverkligas det goda stadslivet i en modern och tidlös Östermalmsvåning med bekvämligheter såsom hiss direkt ner i garaget och en bemannad lounge med gym, övernattningslägenhet och lokal för fest och möten. Servicen som erbjuds i loungen förenklar vardagen och sätter guldkant på tillvaron. Välkommen till ett boende utöver det vanliga! I Svea Symfoni finner du allt från effektiva och genomtänkta 2:or till generösa och luftiga 6:or med utrymme för hela familjen. Kanske är det här ditt nya drömhem?

600 kvm bemannad lounge - för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Symfonis lounge på ca 600 kvm. Svea Symfoni är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.

Läs mer här

Träffa Anna Palmbäck - värdinna i loungen

Ett bra värdskap i loungen är självklart väldigt viktigt och i den nya Pluss loungen kommer Anna Palmbäck att vara på plats för att ta hand om loungen och hjälpa dig som boende.

Läs intervjun här
Veidekke Svea Symfoni

Har du frågor?

Hör gärna av dig.