• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Säljstartat
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  2017/2018

Drömmen om ett hem där barnen får växa

Snygga och väldisponerade kedjehus ritade av White Arkitekter med ett modernt med samtidigt tidlöst Skandinaviskt formspråk. Hög standard och genomtänkt inredning liksom färdig tomt. Flytta till idylliska Lilla Sköndal, ett paradis för barnfamiljen med naturen som granne, snabba kommunikationer och ett utbud av närservice för en enklare vardag. Köp nyproduktion och var med och forma ditt eget boende. Endast tre kedjehus kvar med äganderätt och eftermiddags-/ kvällssol mot den gröna gården!

Fakta om projektet

Vägbeskrivning till visningshuset i Lilla Sköndal: Åk via Sandåkravägen – Maria Röhls väg, sedan är det skyltat in i området som är under byggnation. Parkera med hänsyn så att kringboende inte blir hindrade. För tillfället är besökspark. inte tillgänglig.

Pris:
6 995 000 - 7 145 000 kr
Rum:
5 rum
Boyta:
117 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
32
Upplåtelseform:
Äganderätt
Boendeform:
Småhus
Beräknad säljstart:
Säljstartat
Beräknad inflyttning:
2017/2018

Ansvarig mäklare

Stefan Tapay, Mäklarhuset

stefan.tapay@maklarhuset.se

Torsten Steding, Mäklarhuset

torsten.steding@maklarhuset.se08-7444145

Visning

Söndag, 2 sep 11:00 - 12:00
Lägg till i kalendern
Välkommen till vårt visningshus, Louise Adelborgs väg 13

Kvarteret Minglet

I kvarteret Minglet bygger vi tre olika hustyper med olika karaktär och planlösningar för att passa många olika smaker. Genomgående hög grundstandard med moderna men samtidigt tidlösa materialval. Det finns möjlighet att välja till braskamin, elbilsladdare och avfallskvarn i köket, för att möta framtiden i ett trivsamt boende. Välkommen till Lilla Sköndal, Drömmen om ett hem där barnen får växa.