5 rum och kök, varav 3-4 sovrum.

Välplanerade 132 kvadratmeter fyllt med ljus och rymd. Genomtänkt planlösning med sociala funktioner på nederplan och ett mer privat överplan.

Pris:
8 045 000 kr
Rum:
5 rum
Boyta:
132 m2
Våning:
Status:
Såld
Boendeform:
Kedjehus
Driftkostnad:
31 200 kr/år
Upplåtelseform:
Äganderätt

Visningar

Söndag, 28 okt 13:15 - 14:15

Välkommen på visning, Louise Adelborgs väg 15
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Stefan Tapay, Mäklarhuset

stefan.tapay@maklarhuset.se

Torsten Steding, Mäklarhuset

torsten.steding@maklarhuset.se08-7444145

Stilrent kedjehus i 1½ plan med uteplats i bästa söderläge

Ibland kan rena enkla linjer vara det snyggaste. Välplanerade 132 kvadratmeter fyllt med ljus och rymd. Genomtänkt planlösning med sociala funktioner på nederplan och ett mer privat överplan. Sällskapsrum på båda plan, liksom badrum, ett med badkar och ett med dusch. Tre bra sovrum och två klädkammare. Köket har hög grundstandard och väl tilltagna arbetsytor, liksom en rejäl matplats. Huset har vidbyggd carport och plats för ytterligare en bil på tomten. Gårdssida med uteplats i söderläge.

Kvarteret Minglet

I kvarteret Minglet bygger vi tre olika hustyper med olika karaktär och planlösningar för att passa många olika smaker. Genomgående hög grundstandard med moderna men samtidigt tidlösa materialval. Det finns möjlighet att välja till braskamin, elbilsladdare och avfallskvarn i köket, för att möta framtiden i ett trivsamt boende. Välkommen till Lilla Sköndal, Drömmen om ett hem där barnen får växa.