Radhus vid Hornstull på Södermalm

Bo i radhus på Södermalm? Vid Hornstull? Är det möjligt? Ja, vi planerar både stadsradhus och lägenheter nära Högalidsparken.

Titta in på vårt projekt och anmäl dig så får du löpande information. Välkommen!

Letar du efter nytt drömboende på Södermalm? Nu har du chansen. Vi på Veidekke planerar nya radhus vid Högalidsparken, Hornstull. Här skapar vi långsiktig nyproduktion på Södermalm. Välkommen!

Att bo på Södermalm

På Södermalm finns gott om barer, restauranger och klubbar, men även lugnare områden med parker och promenadstigar. Du har också nära till vattnet och flera vackra grönområden samtidigt som du bor väldigt centralt.

Bra kollektivtrafik

Det centrala läget gör att det är enkelt och snabbt att ta sig till andra delar av Stockholm. Antingen cyklar du enkelt dit du ska eller tar tunnelbanan eller några av alla busslinjer som finns. Med en bostadsrätt på Södermalm har du helt enkelt nära till allt, och du når T-centralen på under 10 minuter. Du bor också nära Medborgarplatsen med alla uteserveringar under sommaren samt Söderhallarna med restauranger, butiker och biografer. Södermalm avgränsas i norr av Slussen och i söder vid Skanstull. De öst–västliga begränsningslinjerna är Danvikskanalens östra sida respektive Bergsund vid Reimersholme. Gränsen till Nacka kommun går inte mitt i Danvikskanalen norr om Danviksbron, utan även kajen på östra sidan kanalen vid Danvikens Hospital hör till Södermalm.

Söker du något nära Södermalm? Vad sägs om Örnsberg?

I Örnsberg planerar vi nya lägenheter nära vattnet och en båtklubb. Titta in på vårt projekt och anmäl intresse så får du mer information.