Hornsbruksgatan

Södermalm

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Prel hösten 2019
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt

Radhus vid Hornstull

Med Högalidsparken som närmsta granne och Södermalm som bas är läget på Hornsbruksgatan ett av stans bästa. Här planerar Veidekke att bygga bostadsrättslägenheter och stadsradhus.

Fakta om projektet

Har du några frågor? Hör bara av dig till vårt kundcenter så hjälper de till.

Ansvarig mäklare

icon / avatar
Status:
Kommande
Bostäder:
30
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus, Radhus, Parhus
Beräknad säljstart:
Prel hösten 2019

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Mitt Söder

Att bo och leva på Hornsbruksgatan är när Söder är som bäst med stadslivets puls runt knuten. Det är nära till all tänkbar service, mysiga caféer, spännande restauranger och välsorterade matbutiker. Med tunnelbanestation på Hornsbruksgatan når du dessutom enkelt allt det som övriga Södermalm och Stockholm har att erbjuda.

Grönt och skönt

Högalidsparken är en innerstadsoas befriad från omgivande buller. En oas med plats för alla. Kompisar med picknickkorg, barnaspring och lek, kärleksfulla möten, flanörer, soldyrkare – alla är en självklar del i parklivet. I närheten finns dessutom vackra Tantolunden, charmiga Reimersholme och de solvarma badklipporna ute på Långholmen.

På Hornsbruksgatan

Veidekke Bostad är med och utvecklar Hornsbruksgatan på Södermalm. I pågående planarbete föreslås att nya bostäder fördelade över tre hus byggs, Södersystrarna. Dessutom ska det befintliga T-banehuset byggas om till kontor och restaurang. Hornsbruksgatan planeras bli grönare och mer levande. Caféer, butiker och hiss till vad som kan bli stans häftigaste takterrass, där växthus och stadsodling väller ut i fin grönska, med servering och handelsträdgård, är bara några av idéerna. Bli en del av Hornsbruksgatans fantastiska förvandling och ta chansen att tycka till om hur du vill bo. Anmäl ditt intresse idag för att få förtur på säljstarten. Som intressent får du även delta i enkätundersökningar kring projektet.