Maren

Södertälje

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Prel 2019
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt

Sjötomt mitt i centrala Södertälje

Mitt i centrala Södertälje planerar vi att bygga bostadsrättslägenheter med sjötomt. Lägenheterna kommer ligga i ett härligt läge vid vattnet. På parkeringen, i hörnet av Ekdalsgatan och Vettersgatan.

Fakta om projektet

Har du några frågor? Hör bara av dig till vårt kundcenter så hjälper de till.

Ansvarig mäklare

icon / avatar
Rum:
2 - 5 rum
Status:
Kommande
Bostäder:
100
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Prel 2019

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Stadskärna med stort utbud

I den gemytliga stadskärnan finns två gallerior med ett stort utbud av ca 50-tal butiker, träningsanläggning, caféer och restauranger för alla smaker. Där finns också apotek och vårdcentral. På andra sidan Maren ligger badhuset Sydpoolen med bland annat äventyrsbad och spa med kropps- och skönhetsbehandlingar. I Södertälje finns fina grönområden för sköna promenader och joggingturer. Med pendeltåget som går var femtonde minut tar det ca 40 minuter in till Stockholm city. Anmäl ditt intresse nu. Som intressent får du reda på vad som händer i projektet och du har också möjlighet att vara med och påverka projektets utformning i nära dialog med oss. Dessutom får du förhandsinformation om säljstarten och en inbjudan till VIP-visning med förtur att köpa innan projektet släpps till allmänheten.