• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  2020
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt

Drömmen om livskvalitet nära stad och natur

I Västra Ursvik planerar vi för genomtänkta och funktionella bostäder, granne med torg, natur, närservice och kommunikationer. Här får du tid för familj och vänner kring matbordet hemma eller på uteplatsen.

Fakta om projektet

Har du några frågor? Hör bara av dig till vårt kundcenter så hjälper de till.

Ansvarig mäklare

icon / avatar
Rum:
1 - 5 rum
Status:
Kommande
Bostäder:
150
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
2020

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Närhet i tillvaron

Direkt utanför dörren kommer tvärbanans nya Kistagren att passera mot Helenelund och Alvik. I dagsläget går blåa linjens tunnelbana från Rissne, ett stenkast från Västra Ursvik. På kort promenad- och cykelavstånd ligger Sundbyberg med T-bana, pendeltågsstation, butiker, bio, restauranger och caféer. Närheten till nöje, service och andra bekvämligheter underlättar vardagen. Dessutom är det nära till Kista centrum, norrorts mecka för shopping och arbetsplatser.

Naturen i nacken

Om du uppskattar att röra dig i naturen har du hittat rätt! Hela Ursvik är som en grön matta med grönskan utanför dörren. Den bevarade naturen smälter fint in i stadsmiljön. Här finns både kolonilotter och vartefter området växer, utvecklas nya vackra och spännande gröna oaser och parker. I Ursvik studsar du direkt ut i motionsspår för sköna promenader, joggingturer och vintertid skidåkning.

Planerad säljstart

Veidekke planerar för säljstart 2019. Två hus med arkitektoniskt olika karaktärer, för att skapa spännande variation och välkomnande hem. I anslutning till bostäderna tillkommer en förskola och gård mellan husen. Västra Ursvik som ingår i Stora Ursvik är Sundbybergs kommuns största utbyggnadsområde och beräknas växa från dagens 3 100 invånare till drygt 15 500 inom loppet av tio år. Här bor du enkelt och bekvämt nära natur och stad. Uträtta vardagsärenden i farten och vänd dig till naturen för en stunds paus.