• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  2019
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  2021
Direkt väster om Roslags Näsby station planerar Convea, som ägs av Veidekke och Alecta, för byggnation av bostadsrätter. Närheten till Roslagsbanan gör detta till en av Täbys mest kollektivtrafiknära stadsdelar. Genom en ny bro över spåren kommer det att finnas en naturlig koppling till den befintliga bebyggelsen i Roslags Näsby.

Fakta om projektet

Har du några frågor? Hör bara av dig till vårt kundcenter så hjälper de till.

Ansvarig mäklare

icon / avatar
Rum:
1 - 5 rum
Status:
Kommande
Bostäder:
90
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
2019
Beräknad inflyttning:
2021

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Grön natur och parker

Det är den gröna naturen med dess lummiga parker som kommer att prägla Roslags Näsby. Här finns även närhet till service och goda kommunikationer till Roslagsbanan. Convea erbjuder marknaden nyproducerade, hållbara bostäder oavsett upplåtelseform. Vår devis ”bekymmersfritt boende” gäller för allt som vi bygger. Bostäder byggda med största möjliga miljöhänsyn, där folk kan trivas genom livets olika växlingar. Nu startar vi utvecklingen av vårt nya projekt i den gröna stadsdelen i Täby, Roslags Näsby. Vill du vara med och utveckla de nya bostäderna är du välkommen att göra en intresseanmälan.
Läs mer om Convea här