• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Prel 2019
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  2020

Drömmen om ett enklare liv i lekfulla kvarter

Prästgårdsängarna i Upplands Väsby välkomnar både barn och vuxna som har spring i benen. Här kommer vi att uppföra 8 st radhus med äganderätt. De välplanerade radhusen är redo för att fyllas med samtal, skratt och smart förvaring in i minsta detalj. Om du drömmer om ett skönt och enkelt liv med tid över för att umgås med familj, vänner och grannar, hitta på roliga saker med barnen i natursköna omgivningar och ändå ha nära till centrum och pendeltåg är detta platsen för dig. Säljstart planerad 2019 - Anmäl dig för att få inbjudan till VIP-säljstarten!

Fakta om projektet

Anmäl ditt intresse redan idag! Som intressent får du reda på vad som händer i projektet och du har också möjlighet att vara med och påverka projektets utformning i nära dialog med oss. Dessutom får du förhandsinformation om säljstarten.

Ansvarig mäklare

icon / avatar
Rum:
4 - 5 rum
Status:
Kommande
Bostäder:
8
Upplåtelseform:
Äganderätt
Boendeform:
Radhus, Småhus
Beräknad säljstart:
Prel 2019
Beräknad inflyttning:
2020

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Finns i närområdet

 • Skolor och förskolor

  Två förskolor ligger precis i närheten Grundskolor: 10 minuters promenadväg och gymnasium i Väsby Centrum

 • Buss och pendel

  Buss till Upplands Väsby, pendeltåg

 • Väsby Centrum

  I Väsby Centrum finns det mesta för vad som behövs i vardagen med ca 80 butiker, restauranger och caféer.

 • Hemköp

  Lokalt finns en mataffär – Hemköp – på gångavstånd.

Drömmen om ett enklare liv i lekfulla kvarter

Prästgårdsängarna i Upplands Väsby välkomnar både barn och vuxna som har spring i benen. De välplanerade radhusen är redo för att fyllas med samtal, skratt och smart förvaring in i minsta detalj – krokar för cykeln gör att du enkelt hänger upp den efter avslutad tur. Om du drömmer om ett skönt och enkelt liv med tid över för att umgås med familj, vänner och grannar, hitta på roliga saker med barnen i natursköna omgivningar och ändå ha nära till centrum och pendeltåg är detta platsen för dig.

Bekvämt boende för hela familjen

I kvarteret Prästgårdsängarna, där du bor granne med den gamla prästgården, kommer det finnas utrymme för lek och aktiviteter för hela familjen. Här bor du tryggt och barnvänligt i ett uppvuxet område med nybyggaranda som sjuder över tomtgränserna. Hjärtat i kvarteret kommer att vara den lilla lekplatsen där grannbarnen kan leka efter förskola och skola. Pergolan med grill kommer säkerligen att locka föräldrar till umgänge med vänner och grannar.

Radhus med smarta detaljer och sociala ytor

Radhusen är välplanerade, kvadratsmarta och har genomtänkta lösningar för ett enkelt och bekvämt vardagsliv. Stora sociala ytor ger hela familjen svängrum för lek och umgänge. Köket har generösa bänkytor och lyfter man blicken finns kontakten där med barn eller vänner i vardagsrummet. Husen kommer att ha uteplatser med plats för grill och utemöbler.

Natursköna omgivningar för lek och motion

Cykel, fiskespö, kikare och gummistövlar. Bra grejer att ha hemma om man ska bo och trivas i Prästgårdsängarna. Naturen ligger runt knuten och väntar och Kairobadet vid Mälaren är endast tio minuter bort med cykel. Edssjön – en bra fiskesjö – kan vara ett annat utflyktsmål en vacker vårdag, och här finns också ett rikt fågelliv. I områdets direkta närhet finns också vikingagården Gunnes gård att besöka och återkomma till. Eller varför inte gå på upptäcktsfärd längs upplevelsestråket som sträcker sig längs de gamla vattenlederna mellan Saltsjön och Mälaren? För barn och vuxna finns förstås möjlighet till idrott och det finns gott om cykel- och motionsslingor. Ett hundsportcenter finns också i närheten. Här finns massor av saker som gör livet roligare och lättare att leva.

Upplands Väsby – allt på cykelavstånd

Upplands Väsby har ett strategiskt läge för pendlare och ligger mittemellan Stockholm och Uppsala. Arlanda är inte långt borta och det tar inte ens en kvart med bil eller pendeltåg. Prästgårdsängarna ligger på 10 minuters cykelavstånd till pendeltåget, och lika långt till Väsby Centrum. Lokalt finns en mataffär – Hemköp – på gångavstånd och i Väsby Centrum finns det mesta för vad som behövs i vardagen med ca 80 butiker, restauranger och caféer. Här kan man också hitta sitt ställe för träning, bad och föreningsliv. Du tar dig till Väsby Centrum på 10 minuter med cykel, eller 4 minuter med bil.