Hagaterrassen

Hagastaden

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
 • Välj inredning

  Byggstart
  November 2016
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  2018/2019

Drömmen om ett stilrent stadsliv i levande kvarter

Välkommen att besöka vår visningslägenhet på Sonja Kovalevskys Gata 8. Vi har 2-4 rok till salu - 47 kvm - 92,5 kvm. Inflyttning från nu och fram till mars. I föreningen finns gemensam takterrass, innergård och tvättstuga. Garage under huset. Varje lägenhet har tillhörande källarförråd.

Posted by Veidekke Bostad on Tuesday, 24 April 2018
Hör vad Jesper Laursen på Scandinavian Homes säger om Hagaterrassen.

Visningar

Söndag, 25 nov 12:00 - 13:00

Sonja Kovalevskys Gata 8, Hagastaden
Visning på Sonja Kovalevskys gata 8!
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Fakta om projektet

Pris:
3 695 000 - 7 175 000 kr
Rum:
2 - 4 rum
Boyta:
47 - 92,5 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
205
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad inflyttning:
2018/2019

Se lägenheter till salu

I vår bostadsväljare kan du se bilder, planlösningar och priser. Du kan även se vilka bostäder som är sålda och vilka som är till salu.
Lyssna på vår mäklare

Hagastaden

Området blir en del av innerstaden och knyter samman Stockholm med Solna. Här bildar bostäder och arbetsplatser en urban och tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Hagastaden förenas med storstadspuls men också tid för avkoppling i lugna omgivningar som Hagaparken. Direkt utanför dörren, mitt i det sjudande vimlet, bjuder nya Norra Stationsparken in till en skön paus. Under 2018 planeras en säljstart för vårt nästa kvarter i området, Haga Boulevard

Norra Stationsparken

Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt ena och Hagaparken med Brunnsviken åt andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang. Här stannar du kanske till för en middag på väg hem från jobbet, eller strosar runt med en kaffe på helgen. På kort avstånd ligger engelskinspirerade Hagaparken, belägen vid Brunnsvikens västra strand. Promenera bland sagolika omgivningar, fika på något av caféerna, eller ta en helgbrunch i de magnifika Koppartälten. Sommartid är området ett solbadande mecka. Att ta sig till Hagaparken från Hagastaden är en enkel historia, via gångstråk som utformas enligt kommunens stadsplanering.

Utmärkta kommunikationer

Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter bort från Hagastaden. Åk enkelt både söderut och norrut via Odenplan och T-centralens nya stationer. Citybanan öppnade sommaren 2017. I Hagastaden tillkommer den nya gula tunnelbanelinjen som går mellan Odenplan och Arenastaden. I dagsläget går även många busslinjer genom området. Dessutom är Norra länken med E4:an klar och löper under marken till planerade Norra Stationsparken.

Vad händer mer?

Är du nyfiken på Hagastadens utveckling kan du läsa mer på Hagastaden.se eller på Stockholms stads hemsida
hagastaden.se