Välplanerad lägenhet med stor balkong

6-1202

Yteffektiv och trivsam lägenhet med generös balkong och stort fönsterparti i vardagsrum för bästa ljusinsläpp. Rymligt sovrum med garderobsvägg.

Rum:
2 rum
Avgift:
2 579 kr/mån
Boyta:
47 kvm
Våning:
2 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2019-08-30
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Välplanerad lägenhet med stor balkong

Yteffektiv och trivsam lägenhet med generös balkong och stort fönsterparti i vardagsrum för bästa ljusinsläpp. Rymligt sovrum med flertalet garderober och badrum med tvättmaskin och torktumlare. -Kök med vit, smakfull inredning från Marbodal, handtag i rostfritt, ljusgrå kompositskiva, vita kakelplattor och dimmer under köksskåp. Vitvaror från Siemens. -Genomgående vitpigmenterad ekparkett och fönsterbänkar i grå natursten. -Badrum med vitt kakel i halvförband och grå klinker. Handdukstork. -Sovrum med "dimblå" väggfärg. -Tillhörande förråd -Gemensam takterrass -Garage i föreningen (separat kö)

Lyssna på vår mäklare

Hagastaden

Området blir en del av innerstaden och knyter samman Stockholm med Solna. Här bildar bostäder och arbetsplatser en urban och tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Hagastaden förenas med storstadspuls men också tid för avkoppling i lugna omgivningar som Hagaparken. Direkt utanför dörren, mitt i det sjudande vimlet, bjuder nya Norra Stationsparken in till en skön paus. Under 2019 planeras en säljstart för vårt nästa kvarter i området, Haga Boulevard

Norra Stationsparken

Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt ena och Hagaparken med Brunnsviken åt andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang. Här stannar du kanske till för en middag på väg hem från jobbet, eller strosar runt med en kaffe på helgen. På kort avstånd ligger engelskinspirerade Hagaparken, belägen vid Brunnsvikens västra strand. Promenera bland sagolika omgivningar, fika på något av caféerna, eller ta en helgbrunch i de magnifika Koppartälten. Sommartid är området ett solbadande mecka. Att ta sig till Hagaparken från Hagastaden är en enkel historia, via gångstråk som utformas enligt kommunens stadsplanering.

Utmärkta kommunikationer

Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter bort från Hagastaden. Åk enkelt både söderut och norrut via Odenplan och T-centralens nya stationer. Citybanan öppnade sommaren 2017. I Hagastaden tillkommer den nya gula tunnelbanelinjen som går mellan Odenplan och Arenastaden. I dagsläget går även många busslinjer genom området. Dessutom är Norra länken med E4:an klar och löper under marken till planerade Norra Stationsparken.

Vad händer mer?

Är du nyfiken på Hagastadens utveckling kan du läsa mer på Hagastaden.se eller på Stockholms stads hemsida

hagastaden.se

Har du frågor?

Hör gärna av dig.