Öppen planlösning och balkong

8-1103

Trevlig och yteffektiv tvåa med lugnt gårdsläge. Öppen, luftig planlösning och tre fönster i vardagsrum och kök samt balkong. Inflytt 21:a mars 2019.

Rum:
2 rum
Avgift:
2 594 kr/mån
Boyta:
49,5 kvm
Våning:
1 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2018/2019
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Öppen planlösning och balkong

Trevlig och yteffektiv tvåa med lugnt gårdsläge. Öppen, luftig planlösning och tre fönster i vardagsrum och kök för bästa ljusinsläpp. Balkong i syd. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. -Kök med vit, smakfull inredning från Marbodal, handtag i rostfritt, ljusgrå kompositskiva och vita kakelplattor. Dimmer för spotlights under väggskåp. Vitvaror från Siemens. -Genomgående vitpigmenterad ekparkett och fönsterbänkar i grå natursten. Grå klinker i hall. -Badrum med vitt kakel i halvförband och grå klinker. Handdukstork. -Tillhörande förråd -Gemensam takterrass -Garage i föreningen -Inflytt 21:a mars 2019.

Lyssna på vår mäklare

Hagastaden

Området blir en del av innerstaden och knyter samman Stockholm med Solna. Här bildar bostäder och arbetsplatser en urban och tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Hagastaden förenas med storstadspuls men också tid för avkoppling i lugna omgivningar som Hagaparken. Direkt utanför dörren, mitt i det sjudande vimlet, bjuder nya Norra Stationsparken in till en skön paus. Under 2019 planeras en säljstart för vårt nästa kvarter i området, Haga Boulevard

Norra Stationsparken

Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt ena och Hagaparken med Brunnsviken åt andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang. Här stannar du kanske till för en middag på väg hem från jobbet, eller strosar runt med en kaffe på helgen. På kort avstånd ligger engelskinspirerade Hagaparken, belägen vid Brunnsvikens västra strand. Promenera bland sagolika omgivningar, fika på något av caféerna, eller ta en helgbrunch i de magnifika Koppartälten. Sommartid är området ett solbadande mecka. Att ta sig till Hagaparken från Hagastaden är en enkel historia, via gångstråk som utformas enligt kommunens stadsplanering.

Utmärkta kommunikationer

Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter bort från Hagastaden. Åk enkelt både söderut och norrut via Odenplan och T-centralens nya stationer. Citybanan öppnade sommaren 2017. I Hagastaden tillkommer den nya gula tunnelbanelinjen som går mellan Odenplan och Arenastaden. I dagsläget går även många busslinjer genom området. Dessutom är Norra länken med E4:an klar och löper under marken till planerade Norra Stationsparken.

Vad händer mer?

Är du nyfiken på Hagastadens utveckling kan du läsa mer på Hagastaden.se eller på Stockholms stads hemsida

hagastaden.se

Har du frågor?

Hör gärna av dig.