3 rum och Kök.

8-2102

Härlig lägenhet med fönster i tre väderstreck och utgång till privat terrass om 21,5 kvm i fint sydväst-läge.

Pris:
9 650 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
4 579 kr/mån
Boyta:
91,5 m2
Våning:
11 tr
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Söndag, 16 dec 12:00 - 13:00

Sonja Kovalevskys Gata 8, Hagastaden, Stockholm
Visning på Sonja Kovalevskys gata 8!
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Gavellägenhet med privat terrass om 21,5 kvm i fint sydväst-läge

Härlig lägenhet med fönster i tre väderstreck och utgång till privat terrass om 21,5 kvm i fint sydväst-läge. Stort, luftigt kök med fina ytor och dubbla utgångar till balkong. Master bedroom med klädkammare. Terrassen nås både från vardagsrummet och master bedroom. -Kök med ljusgrå, smakfull inredning från Marbodal, handtag i rostfritt, ljusgrå kompositskiva och vita kakelplattor. Dimmer för spotlights under väggskåp. Vitvaror från Siemens. -Genomgående vitpigmenterad ekparkett och fönsterbänkar i grå natursten. Grå klinker i hall. Båda sovrummen målas i grå färg. -Badrum med vitt kakel i halvförband och grå klinker. Handdukstork. -Tillhörande förråd -Gemensam takterrass -Garage i föreningen -Tillträde mars 2019.

Lyssna på vår mäklare

Hagastaden

Området blir en del av innerstaden och knyter samman Stockholm med Solna. Här bildar bostäder och arbetsplatser en urban och tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Hagastaden förenas med storstadspuls men också tid för avkoppling i lugna omgivningar som Hagaparken. Direkt utanför dörren, mitt i det sjudande vimlet, bjuder nya Norra Stationsparken in till en skön paus. Under 2018 planeras en säljstart för vårt nästa kvarter i området, Haga Boulevard

Norra Stationsparken

Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt ena och Hagaparken med Brunnsviken åt andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang. Här stannar du kanske till för en middag på väg hem från jobbet, eller strosar runt med en kaffe på helgen. På kort avstånd ligger engelskinspirerade Hagaparken, belägen vid Brunnsvikens västra strand. Promenera bland sagolika omgivningar, fika på något av caféerna, eller ta en helgbrunch i de magnifika Koppartälten. Sommartid är området ett solbadande mecka. Att ta sig till Hagaparken från Hagastaden är en enkel historia, via gångstråk som utformas enligt kommunens stadsplanering.

Utmärkta kommunikationer

Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter bort från Hagastaden. Åk enkelt både söderut och norrut via Odenplan och T-centralens nya stationer. Citybanan öppnade sommaren 2017. I Hagastaden tillkommer den nya gula tunnelbanelinjen som går mellan Odenplan och Arenastaden. I dagsläget går även många busslinjer genom området. Dessutom är Norra länken med E4:an klar och löper under marken till planerade Norra Stationsparken.

Vad händer mer?

Är du nyfiken på Hagastadens utveckling kan du läsa mer på Hagastaden.se eller på Stockholms stads hemsida
hagastaden.se