Marielundsviken

Mariefred

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Hösten 2018
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt

Vackra och flexibla radhus ovanför Marielundsviken

Här skapar vi ett familjevänligt område med nära till natur och vatten, skola och förskola. Med cykel är du i den charmiga småstaden Mariefred på några minuter. Ett stenkast bort ligger Läggesta station som tar dig till Södertälje på 16 min och Sthlm C på 40 min. Strängnäs och Eskilstuna nås på 10 respektive 30 min. Anmäl ditt intresse nu och få löpande information och förtur till säljstarten i höst.

Småskaligt, grönt och mysigt

Vi har trädgårdsstaden som ideal när vi planerar våra områden – det ska vara småskaligt, grönt och mysigt och finnas plats för gemensamma aktiviteter.

Vackra och flexibla radhus. Pris från 1 995 000 kr.

Våra radhus är väl genomarbetade både till estetik och funktion. Med en unik flexibilitet kan du välja hur många rum du vill ha i ditt hus. Det finns möjlighet att lägga till ett sovrum på bottenvåningen. Du kan låta oss bygga ett fullt bjälklag på övre planet eller välja att spara en öppen del som istället ger dubbel rumshöjd på bottenvåningen – i köket, hallen eller vardagsrummet. På så vis kan du välja att flytta in i en luftig trea såväl som i en femma.

Trähus med omsorg om detaljer

Vi gillar trähus och har arbetat med fasaden utifrån det. Inspirationen kommer från klassisk trähusarkitektur som vi har stöpt om i en lite modernare form. Det är generöst med fönster och alla hus har en egen trädgård med stor altan.

Fakta om projektet

Anmäl ditt intresse nu och få löpande information och förtur till säljstarten i höst. Och har du frågor, tveka inte att höra av dig till vår kundservice.

Pris:
Från 1 995 000 kr
Rum:
5 rum
Boyta:
102 m2
Status:
Kommande
Bostäder:
36
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Radhus
Beräknad säljstart:
Hösten 2018

Ansvarig mäklare

icon / avatar

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.