Kvadratsmart radhus i en lugn och trygg idyll

F6

Vackert radhus ovanför Marielundsviken med genomarbetade funktioner och flexibel planlösning som ni kan anpassa utifrån era behov. Ingår i etapp 2

Rum:
5 rum
Avgift:
4 978 kr/mån
Boyta:
102 kvm
Biarea:
7 kvm
Våning:
0 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Kvadratsmart radhus i en lugn och trygg idyll

Radhusen i Marielundsviken är väl genomarbetade både till estetik och funktion. Med en unik flexibilitet kan du välja hur många rum du vill ha i ditt hus. Det finns möjlighet att lägga till ett sovrum på bottenvåningen. Du kan låta oss bygga ett fullt bjälklag på övre planet eller välja att spara en öppen del som istället ger dubbel rumshöjd på bottenvåningen - i köket eller vardagsrummet. På så vis kan du välja att flytta in i en luftig trea såväl som i en femma. Vi gillar trähus och har arbetat med fasaden utifrån det. Inspirationen kommer från klassisk trähusarkitektur som vi har stöpt om i en lite modernare form. Det är generöst med fönster och alla hus har en egen trädgård med stor altan. Alla hus har dessutom vackra sedumtak. När du köper en nyproducerad bostad av Veidekke ingår från och med 1 februari 2018 ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare. Läs mer om detta på projekthemsidan. Detta hus ingår i etapp 2 och har tilltärde under september 2020.

Se hur långt vi kommit

Drönarbild
Se mer här

Trähus med omsorg om detaljer

Vi gillar trähus och har arbetat med fasaden utifrån det. Inspirationen kommer från klassisk trähusarkitektur som vi har stöpt om i en lite modernare form. Det är generöst med fönster och alla hus har en egen trädgård med stor altan.

Drömmen om ett eget radhus i en lugn och trygg idyll

Våra radhus är väl genomarbetade både till estetik och funktion. Med en unik flexibilitet kan du välja hur många rum du vill ha i ditt hus. Det finns möjlighet att lägga till ett sovrum på bottenvåningen. Du kan låta oss bygga ett fullt bjälklag på övre planet eller välja att spara en öppen del som istället ger dubbel rumshöjd på bottenvåningen – i köket eller vardagsrummet. På så vis kan du välja att flytta in i en luftig trea såväl som i en femma.

Veidekke tryggt köp

När du köper en nyproducerad bostad av Veidekke ingår från och med 1 februari 2018 ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare.
Läs mer om Veidekke Tryggt köp här

Andra projekt i Strängnäs

Har du frågor?

Hör gärna av dig.