Bergsgården

Uddevalla

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Planerad säljstart 2019
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt

Med Byfjorden som granne

Bergsgården är för dig som vill ha ett boende nära havet och naturen. Här lever du med den vidunderliga utsikten ständigt närvarande med endast hundra meter till Skeppsviken och strandpromenaden.

Fakta om projektet

Just nu pågår planeringsarbetet för projektet. Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor.

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Kundcenter Väst, Region Väst

kundcenter.vast@veidekke.se031-50 56 10
Status:
Kommande
Bostäder:
60
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Planerad säljstart 2019

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Med Byfjorden som granne

Välkommen till ett bostadsområde på bästa läge i Uddevalla. Här finner du modern och väl genomtänkt arkitektur på första parkett med häpnadsväckande utsikt mot havet. Området är beläget sydväst om Uddevallas stadskärna och gränsar till Skeppsviken och Byfjorden. Här har du nära till det mesta; salta bad och vacker skärgård, shopping i Uddevalla centrum eller fritidsaktiviteter som skogspromenader, golf och segling. På några minuter befinner du dig på strandpromenaden för en härlig promenad längs vattnet. Projektet omfattar ett flerbostadshus om sju våningar och ca 60 lägenheter från två till fyra rum och kök. Samtliga lägenheter har genomtänkta, rymliga planlösningar och omsorgsfullt utvalda material invändigt såväl som utvändigt. Du bor bekvämt och bekymmersfritt med modern utrustning och ny teknik. Det blir ett område för dig som vill bo med alla möjligheter runt knuten.
Anmäl ditt intresse idag!