• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Säljstartat
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  Under 2019

Drömmen om ett hem med goda utsikter

Uppsalas högsta bostadshus byggs vid parken. Se live i vår webkamera! De flesta bostäderna har inglasad balkong - vilket ger ett extra rum. Gränby står inför en spännande omvandling med bostadsbyggnation, Arenan och fortsatt utveckling av Gränbystadens centrum. Här bygger vi för ett boende utöver det vanliga. Högst upp i huset - i söderläge - finns en gemensam takterrass med vidsträckt utsikt mot city. Upplev utsikten med Oculus Gear - finns på visningen!

Visningar

Söndag, 28 okt 11:30 - 12:00

Strandbodgatan 10, Uppsala
Visning på mäklarkontoret!
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Sandra Johansson, Mäklarhuset

sandra.johansson@maklarhuset.se018-60 60 15

Fakta om projektet

Kontakta våra fastighetsmäklare för att boka en personlig visning. På visningen kan du titta på de olika tillvalen som erbjuds samt att genom Oculus Gear-glasögon VR (virtual reality) uppleva höjden och utsikten innan huset är färdigbyggt.

Pris:
1 300 000 - 3 625 000 kr
Rum:
1 - 3 rum
Boyta:
25,5 - 75,5 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
80
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Säljstartat
Beräknad inflyttning:
Under 2019

Här kan du välja bostad och se huset

Uppsala View - Live från byggarbetsplatsen

Nu kan du se vad som händer live på byggarbetsplatsen
Live från byggarbetsplatsen
Tillsammans med White Arkitekter skapar vi ett fint gestaltat 16 våningar högt hus med genomtänkta och praktiska lösningar. Det blir ett hållbart och socialt boende med gott om cykelparkering och garage under huset.
Sofie Blom, projektutvecklare på Veidekke Bostad.

Anmäl dig och få löpande information om vad som händer i projektet!

I den expansiva och natursköna stadsdelen Gränby uppför vi Uppsalas högsta bostadshus. Här bor du Svanenmärkt med smarta lösningar och vidsträckta vyer. Uppe på taket skapar vi en oas i form av en takterrass där de boende kan umgås och njuta av utsikten över hela Uppsala. Veidekke bygger ett ståtligt bostadshus med en mörkgrå fasad som står lugnt och vackert mot omgivningens grönska. Platsen ligger nära stora grönområden, sporthallar, cykelvägar, skolor och förskolor. Endast ca 800 meter till den andra stadskärnan i Gränby centrum med service, handel, kontor, boende och shopping. Gränbystaden förstärker därför platsens värde ytterligare. Dessutom med en utmärkt kollektivtrafik och tillgång till större trafikleder på bara några minuter för den som tar bilen.