Balkong i söder!

2-1401

Rymlig och trivsam 4:a högt belägen i huset. Här har du kök och vardagsrum med öppen planlösning och utsikt mot innergården. Balkong.

Rum:
4 rum
Avgift:
6 406 kr/mån
Boyta:
105 kvm
Våning:
5 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2017-2018
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Balkong i söder!

Rymlig och trivsam 4:a högt belägen i huset. Här har du kök och vardagsrum med öppen planlösning och utsikt mot innergården. Vidare finns tre sovrum varav ett har en egen WC med dusch. Lägenheten har också ett badrum med dusch och tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Balkongen finner du med utgång från ett av de tre sovrummen och här kan du njuta i solen.

Att bo i Södra Rosendal

Rosendal i framkant

Rosendal är en ny och spännande stadsdel bara några minuters cykelväg från centrala Uppsala. Det blir ett område med en mix av bostäder, handel, service och universitetsanknuten verksamhet. Är du sugen på god mat ligger bland annat restaurangen Thaibreak rakt över, i samma hus som SEB USIF Arena. Ta med maten hem till fredagsmyset eller njut av den direkt på plats, med en skön närhet till ditt hem. Intill tennisarenan finns aktivitetsparken med bland annat gungor och studsmattor för barnen, ytor för både ungdomar och vuxna varvat med grönska. Mitt bland socialt umgänge och plats för träning kommer det även finnas bänkbord för den som vill slå sig ner och bara ta en fika.

Ta en paus i Stadsskogen

Längtar du efter en andningspaus mitt i vardagen? Stadsskogen är ett populärt friluftsområde fyllt av resliga tallar, blåbärsris och egentid. Här finns det gott om stigar för en promenad eller joggingtur, längdskidor i elljusspår, stigar som går förbi fågeldammar och gamla stenbrott. Förflytta dig till en sagomiljö i Stadsskogens smultronställe – Trollskogen. En lummig plats där du också kan vandra i berömda spår. Carl von Linné kom regelbundet hit och på hans Gottsundavandringar passerade han skogen. Idag startar en av Linnéstigarna vid Gläntan i Stadsskogen.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.