Terrass mot gården

2-1502

Med terrass och ingen granne över dig bor du bekvämt i denna 4:a! Fint ljusinsläpp då lägenheten har fönster i tre olika väderstreck.

Rum:
4 rum
Avgift:
5 495 kr/mån
Boyta:
91 kvm
Våning:
6 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2017-2018
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Terrass mot gården

Med terrass och ingen granne över dig bor du bekvämt i denna 4:a! Fint ljusinsläpp då lägenheten har fönster i tre olika väderstreck. Kök och vardagsrum har öppen planlösning och fönster mot innergården. Vill man dela av köket med en vägg finns den möjligheten. Lägenheten har tre sovrum i varierande storlekar där alla har bra förvaring i form av garderober. Det stora sovrummet har en stor skjutdörrsgarderob längs med ena väggen. Vidare finns ett stort badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare – helkaklat och med klinker på golv. Ekparkett och vitmålade väggar är genomgående för hela lägenheten i standardutförande. En läcker takvåning utöver det vanliga!

Att bo i Södra Rosendal

Rosendal i framkant

Rosendal är en ny och spännande stadsdel bara några minuters cykelväg från centrala Uppsala. Det blir ett område med en mix av bostäder, handel, service och universitetsanknuten verksamhet. Är du sugen på god mat ligger bland annat restaurangen Thaibreak rakt över, i samma hus som SEB USIF Arena. Ta med maten hem till fredagsmyset eller njut av den direkt på plats, med en skön närhet till ditt hem. Intill tennisarenan finns aktivitetsparken med bland annat gungor och studsmattor för barnen, ytor för både ungdomar och vuxna varvat med grönska. Mitt bland socialt umgänge och plats för träning kommer det även finnas bänkbord för den som vill slå sig ner och bara ta en fika.

Ta en paus i Stadsskogen

Längtar du efter en andningspaus mitt i vardagen? Stadsskogen är ett populärt friluftsområde fyllt av resliga tallar, blåbärsris och egentid. Här finns det gott om stigar för en promenad eller joggingtur, längdskidor i elljusspår, stigar som går förbi fågeldammar och gamla stenbrott. Förflytta dig till en sagomiljö i Stadsskogens smultronställe – Trollskogen. En lummig plats där du också kan vandra i berömda spår. Carl von Linné kom regelbundet hit och på hans Gottsundavandringar passerade han skogen. Idag startar en av Linnéstigarna vid Gläntan i Stadsskogen.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.