4 rum och kök, varav 3 sovrum.

3-1401

Denna lägenhet har flera saker som är vanliga önskemål. Högt upp i huset, balkong om 14 kvm mot innergården. Två toaletter! Tillträdesklar.

Pris:
3 600 000 kr
Rum:
4 rum
Avgift:
5 705 kr/mån
Boyta:
93 m2
Våning:
4 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Unik, högt belägen 4:a

4:a i högt läge och stor balkong om ca 14 m² som vetter mot husets innergård. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Tre väldisponerade sovrum med gott om förvaring. Badrum samt en separat WC. Tillval som ingår: Golvvärme i badrum. Kakel i kök 30x60 cm stående vitt blankt. Ring mäklaren för mer information!

Att bo i Södra Rosendal

Rosendal i framkant

Rosendal är en ny och spännande stadsdel bara några minuters cykelväg från centrala Uppsala. Det blir ett område med en mix av bostäder, handel, service och universitetsanknuten verksamhet. Är du sugen på god mat ligger bland annat restaurangen Thaibreak rakt över, i samma hus som SEB USIF Arena. Ta med maten hem till fredagsmyset eller njut av den direkt på plats, med en skön närhet till ditt hem. Intill tennisarenan finns aktivitetsparken med bland annat gungor och studsmattor för barnen, ytor för både ungdomar och vuxna varvat med grönska. Mitt bland socialt umgänge och plats för träning kommer det även finnas bänkbord för den som vill slå sig ner och bara ta en fika.

Ta en paus i Stadsskogen

Längtar du efter en andningspaus mitt i vardagen? Stadsskogen är ett populärt friluftsområde fyllt av resliga tallar, blåbärsris och egentid. Här finns det gott om stigar för en promenad eller joggingtur, längdskidor i elljusspår, stigar som går förbi fågeldammar och gamla stenbrott. Förflytta dig till en sagomiljö i Stadsskogens smultronställe – Trollskogen. En lummig plats där du också kan vandra i berömda spår. Carl von Linné kom regelbundet hit och på hans Gottsundavandringar passerade han skogen. Idag startar en av Linnéstigarna vid Gläntan i Stadsskogen.