Balkong med söderläge! Flytta i december 2017.

4-1102

Välkommen till denna 4:a med trevlig och flexibel planlösning. Från vardagsrummet har du utgång till stor balkong i härligt söderläge.

Rum:
4 rum
Avgift:
5 444 kr/mån
Boyta:
90 kvm
Våning:
1 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2017-2018
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Balkong med söderläge! Flytta i december 2017.

En 4:a med balkong mot innergården och ett lättmöblerat vardagsrum som har öppen planlösning mot lägenhetens kök. Här finns tre sovrum i varierande storlekar och ett av dessa har även en praktisk klädkammare. Följande tillval ingår: Golvvärme och spegelskåp i bad. Bänkskiva Beach Clay med planlimmade hoar i kök.

Att bo i Södra Rosendal

Rosendal i framkant

Rosendal är en ny och spännande stadsdel bara några minuters cykelväg från centrala Uppsala. Det blir ett område med en mix av bostäder, handel, service och universitetsanknuten verksamhet. Är du sugen på god mat ligger bland annat restaurangen Thaibreak rakt över, i samma hus som SEB USIF Arena. Ta med maten hem till fredagsmyset eller njut av den direkt på plats, med en skön närhet till ditt hem. Intill tennisarenan finns aktivitetsparken med bland annat gungor och studsmattor för barnen, ytor för både ungdomar och vuxna varvat med grönska. Mitt bland socialt umgänge och plats för träning kommer det även finnas bänkbord för den som vill slå sig ner och bara ta en fika.

Ta en paus i Stadsskogen

Längtar du efter en andningspaus mitt i vardagen? Stadsskogen är ett populärt friluftsområde fyllt av resliga tallar, blåbärsris och egentid. Här finns det gott om stigar för en promenad eller joggingtur, längdskidor i elljusspår, stigar som går förbi fågeldammar och gamla stenbrott. Förflytta dig till en sagomiljö i Stadsskogens smultronställe – Trollskogen. En lummig plats där du också kan vandra i berömda spår. Carl von Linné kom regelbundet hit och på hans Gottsundavandringar passerade han skogen. Idag startar en av Linnéstigarna vid Gläntan i Stadsskogen.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.