2 rum och kök.

6-1103

Kvadratsmart 2:a där du finner kök och vardagsrum med öppen planlösning. Här får du plats med matbord för 4 personer och soffa samt utgång till balkon

Pris:
1 900 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
3 165 kr/mån
Boyta:
45 m2
Våning:
2 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Välplanerade kvadratmetrar

Kvadratsmart 2:a där du finner kök och vardagsrum med öppen planlösning. Här får du plats med matbord för 4 personer och soffa samt utgång till balkong med söderläge. Köket är fullutrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikro och diskmaskin. Sovrummet ligger lugnt beläget mot innergården och har plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns bra förvaring i flertalet garderober. Genomgående ekparkett och ljusa väggar målade i vitt i standrardutförande. Möjlighet att göra tillval finns!

Att bo i Södra Rosendal

Rosendal i framkant

Rosendal är en ny och spännande stadsdel bara några minuters cykelväg från centrala Uppsala. Det blir ett område med en mix av bostäder, handel, service och universitetsanknuten verksamhet. Är du sugen på god mat ligger bland annat restaurangen Thaibreak rakt över, i samma hus som SEB USIF Arena. Ta med maten hem till fredagsmyset eller njut av den direkt på plats, med en skön närhet till ditt hem. Intill tennisarenan finns aktivitetsparken med bland annat gungor och studsmattor för barnen, ytor för både ungdomar och vuxna varvat med grönska. Mitt bland socialt umgänge och plats för träning kommer det även finnas bänkbord för den som vill slå sig ner och bara ta en fika.

Ta en paus i Stadsskogen

Längtar du efter en andningspaus mitt i vardagen? Stadsskogen är ett populärt friluftsområde fyllt av resliga tallar, blåbärsris och egentid. Här finns det gott om stigar för en promenad eller joggingtur, längdskidor i elljusspår, stigar som går förbi fågeldammar och gamla stenbrott. Förflytta dig till en sagomiljö i Stadsskogens smultronställe – Trollskogen. En lummig plats där du också kan vandra i berömda spår. Carl von Linné kom regelbundet hit och på hans Gottsundavandringar passerade han skogen. Idag startar en av Linnéstigarna vid Gläntan i Stadsskogen.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.