4:a med två balkonger

7-1201

Välkommen till denna härliga 4:a med två balkonger i olika väderstreck! Från vardagsrummet har du utgång till den ena balkongen som vetter mot Stadssk

Rum:
4 rum
Avgift:
5 400 kr/mån
Boyta:
87 kvm
Våning:
3 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2017-2018
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

4:a med två balkonger

Välkommen till denna härliga 4:a med två balkonger i olika väderstreck! Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning – men möjlighet att skilja av dessa rum med en vägg finns. Från vardagsrummet har du utgång till den ena balkongen som vetter mot Stadsskogen. Lägenhetens andra balkong når du via ett av sovrummen. Sammanlagt finns tre sovrum i varierande storlekar där alla har bra med förvaring. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och här finns dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Att bo i Södra Rosendal

Rosendal i framkant

Rosendal är en ny och spännande stadsdel bara några minuters cykelväg från centrala Uppsala. Det blir ett område med en mix av bostäder, handel, service och universitetsanknuten verksamhet. Är du sugen på god mat ligger bland annat restaurangen Thaibreak rakt över, i samma hus som SEB USIF Arena. Ta med maten hem till fredagsmyset eller njut av den direkt på plats, med en skön närhet till ditt hem. Intill tennisarenan finns aktivitetsparken med bland annat gungor och studsmattor för barnen, ytor för både ungdomar och vuxna varvat med grönska. Mitt bland socialt umgänge och plats för träning kommer det även finnas bänkbord för den som vill slå sig ner och bara ta en fika.

Ta en paus i Stadsskogen

Längtar du efter en andningspaus mitt i vardagen? Stadsskogen är ett populärt friluftsområde fyllt av resliga tallar, blåbärsris och egentid. Här finns det gott om stigar för en promenad eller joggingtur, längdskidor i elljusspår, stigar som går förbi fågeldammar och gamla stenbrott. Förflytta dig till en sagomiljö i Stadsskogens smultronställe – Trollskogen. En lummig plats där du också kan vandra i berömda spår. Carl von Linné kom regelbundet hit och på hans Gottsundavandringar passerade han skogen. Idag startar en av Linnéstigarna vid Gläntan i Stadsskogen.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.