Stil Kristall

Kristall är inspirerad av den klassiska skandinaviska stilen som länge dominerat inredningsvärlden och gjort Skandinavien känt över hela världen.

Här tar vi vara på ljuset och skapar stora rymliga rum med hjälp av vita avskalade ytor. Ljusa trägolv och ett tydligt rakt formspråk tar vara på det naturliga ljuset och håller ihop stilen genom alla rum.

Vardagsrum i stil Kristall. (Bilden är en illustration och avbildar inte en specifikt bostad. Avvikelser kan förekomma.)

Ljusa trägolv och raka former

Ljusa trägolv och ett tydligt rakt formspråk tar vara på det naturliga ljuset och håller ihop stilen genom alla rum. Kulörer som används är vitt och olika toner av grått. Grafiska och svartvita mönster finns inom stilen och rostfria detaljer trivs extra bra.

Sovrum i stil Kristall. (Bilden är en illustration och avbildar inte en specifikt bostad. Avvikelser kan förekomma.)

Präglad av funktion och naturen

Skandinavisk design har präglats av funktionalitet och naturnära materialval. Med Kristalls genomtänkta och stilrena detaljer fattas bara dina inredningsfavoriter för att addera mer personlighet och värme.

Badrum i stil Kristall (Bilden är en illustration och avbildar inte en specifikt bostad. Avvikelser kan förekomma.)

Våra andra stilar

 • Stil Korall

  Vår stil Korall välkomnar färg och mönster. Sotade pastellfärger och ett runt formspråk ger ett lekfullt och stilsäkert uttryck. En trendig stil på både kort och lång sikt.

  Läs mer
 • Stil Grafit

  Klassiska former och jordnära kulörer ger Grafit ett ombonat intryck. En lugn och harmonisk stil som ligger rätt i tiden.

  Läs mer
 • Veidekkes stilkoncept

  Människor lever olika liv, har olika smak och intressen. Våra hem berättar något om oss själva och kan ge inblick i livet som utspelar sig där. Vi vill låta personlighet och egen stil få speglas i väggar och rum genom hela bostaden. Oavsett smak eller livsstil.

  Läs mer

Har du frågor?

Hör gärna av dig.